Retail&Agrobusiness

Vinurile lui Valvis, vânzări mai mari cu 24% în acest an

Jean Valvis, preşedintele Valvis Holding

Jean Valvis, preşedintele Valvis Holding

Autor: Roana Rotaru

14.09.2016, 00:05 338
Vânzările brandului Domeniile Sâmbureşti, partea a grupului de firme Valvis Holding, au crescut cu 24% de la începutul anului faţă de aceaşi perioadă a anului precedent, potrivit lui Jean Valvis, antreprenorul care exploatează 500 de hectare de viţă-de-vie în judeţul Olt.
 
„Creşterea vânzărilor este de 24% de la începutul anului până acum, dar având în vedere că cea mai bună perioadă este iarna, cred că vom depăşi 24%. Vânzările sunt în creştere pentru că se face un efort de calitate constant, colaborăm cu specialişti din Italia ale căror instrucţiuni le aplicăm la literă“, a declarat pentru ZF Jean Valvis, preşedintele Valvis Holding, care deţine brandurile Domeniile Sâmbureşti şi Aqua Carpatica.
 
Viti-Pomicola Sâmbureşti SA, compania sub care funcţionează Domeniile Sâmbureşti, cu activităţi în fabricarea vinurilor, a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 12,6 mil. lei (2,8 mil. euro), în creştere cu 44% faţă de anul precedent, înregistrând un profit de peste 43.000 lei (circa 10.000 euro), rezultate obţinute cu ajutorul a 61 de angajaţi, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO