Companii

Retail Park Dej, primul centru comercial din Dej, judeţul Cluj, se deschide oficial joi, după o investiţie de peste 10,5 milioane euro realizată de Cometex, parte din grupul Altex

Retail Park Dej, primul centru comercial din Dej,...

Autor: Roxana Rosu

05.04.2023, 15:52 688

Retail Park Dej, primul centru comercial din oraşul Dej, judeţul Cluj, se deschide oficial pe 6 aprilie, după o investiţie de peste 10,5 milioane euro realizată de Cometex, dezvoltator de parcuri de retail, parte din grupul Altex.

Complexul are o suprafaţă închiriabilă (GLA) de peste 7.000 mp şi include  branduri precum ALTEX, Sinsay, Jysk, Pepco, Deichmann, DM, Takko, Animax, Noriel, Lemnul Verde şi Contessa. Proiectul de retail este amplasat lângă hypermarketul Kaufland, având parcări interconectate.

"Suntem încântaţi să inaugurăm acest centru comercial modern în oraşul Dej şi să contribuim la dezvoltarea economică a acestei zone. Acest nou proiect este o expresie a angajamentului nostru de a oferi servicii de calitate şi de a satisface nevoile şi preferinţele clienţilor. În plus, investim în reducerea amprentei de carbon prin implementarea de sisteme de producere a energiei verzi, în parcurile de retail.", a declarat Adrian Urdă, Director General Cometex.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO