Companii

Retailerul franco-belgian Cora extinde serviciul de livrare la nivel naţional, din patru hub-uri:magazinele cora Lujerului (Bucureşti), cora Constanţa , cora Cluj şi cora Bacău

Retailerul franco-belgian Cora extinde serviciul de...

Autor: Roxana Rosu

19.12.2022, 10:50 304

Retailerul franco-belgian Cora, prezent în România cu un business omnichannel care include 10 hipermarketuri, platforma de e-commerce www.cora.ro şi 8 magazine de proximitate cora Urban, îşi consolidează operaţiunile online prin extinderea serviciului de livrare la nivel naţional.

Timpii de livrare variază, în funcţie de distanţă şi de volumul comenzii, între 30 de minute – 48 de ore. Clienţii pot alege un interval orar de livrare pentru comenzi din zone aflate în afara oraşelor în care cora este prezentă cu magazine. Livrarea costă 25 de lei.

„În ultimii ani am investit semnificativ în dezvoltarea operaţiunilor de Ecommerce, cora fiind printre primii retaileri care a anticipat potenţialul acestui segment. Am primit multe semnale de la clienţi aflaţi în zone din afara ariei noastre de acoperire şi am constatat interesul crescut pentru acest serviciu. Ne dorim să ajungem în casele românilor care nu au acces zilnic în magazinele noastre, iar clienţilor fideli să le livrăm produsele favorite chiar şi când sunt în vacanţă. Mă bucur că lansăm serviciul până la finalul acestui an în care am pregătit fiecare detaliu logistic, de la echipă până la noi parteneri”, a declarat Claudia Badea, director Ecommerce şi  Crosschannel cora România.

Noul serviciu implică patru hub-uri de livrare, respectiv magazinele cora Lujerului (Bucureşti) – care va acoperi un sfert de ţară situat în SV, cora Constanţa – care va livra în SE, cora  Cluj  - cu livrări în NE şi cora Bacău, care va acoperi zona de NE a ţării. De asmenea, cora a semant parteneriate cu trei firme de logistică: FAN Curier, Sameday şi DPD.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO