Companii

Reţeaua Bioderm, fondată de medicul Lucian Russu, transformă o clinică în spital după o investiţie de 500.000 de euro: „Ne extindem prin clinici în cursul acestui an“. Fiecare unitate nouă va implica o investiţie de 200.000-500.000 de euro

Bioderm mai are o clinică în Bucureşti, una în Popeşti-Leordeni şi cea din Ilfov, transformată în spital.

Bioderm mai are o clinică în Bucureşti, una în Popeşti-Leordeni şi cea din Ilfov, transformată în spital.

Autor: Georgiana Mihalache

12.03.2024, 19:00 114

♦ Planurile de extindere în 2024 urmăresc deschiderea unor clinici în Galaţi, Piteşti, Târgovişte, Focşani şi Constanţa.

Medicul Lucian Russu, care în urmă cu 30 de ani a pornit o investiţie în aria sa de specializare, dermato­logia, a investit 500.000 de euro în clinica Bioderm din Săftica (Ilfov) şi a transformat-o în spital, cu 32 de paturi de spitalizare de zi. Sursa investiţiei au fost fondurile proprii.

Planurile antreprenorului urmă­resc extindeea brandului Bioderm la nivel naţional în 2024, în cinci oraşe din ţară, investiţie care ar pesupune suma de circa 1 - 1,5 mil. euro, din cal­culele ZF făcute pe baza datelor furni­zate de companie. În total, 30 de oa­meni va număra echipa din noul spital.

„Avem dreptul la sănătate! În acest spirit, deschidem Bioderm Hospi­tal, unde avem capacitatea de a oferi ser­vicii la cele mai înalte standar­de în tot spectrul de afecţiuni derma­to­logice, de­contate de Casa de asigu­rări. De peste trei decenii suntem dedi­caţi dermatolo­gi­ei, timp în care am fost conectaţi la o cazu­is­tică diver­să, complexă şi la ulti­mele descope­riri“, a spus dr. Lucian Russu, medic spe­cialist dermatologie-venero­logie, fon­da­torul Bioderm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO