Companii

Romanul Milan Radin pleacă după un deceniu de la conducerea reţelei dm drogerie markt

Milan Radin

Milan Radin

Autor: Cristina Roşca

31.01.2017, 00:06 1230

Executivul roman Milan Radin, unul dintre cei mai longevivi executivi locali, a plecat de la conducerea lanţului de magazine dm drogerie markt după circa un deceniu.

El a fost cel care a pus bazele companiei şi a dus reţeaua la circa 85 de unităţi şi afaceri de 208 mil. lei în 2015, ultimul an pentru care există date publice.

"Confirmăm faptul că Milan Radin şi Anastasia Pop nu mai sunt angajaţi în cadrul dm drogerie markt din data de 19 ianuarie 2017. La conducerea companiei se află Ivana Martináková şi  Cristian Crişan", spun oficialii companiei. Anastasia Pop ocupa din 2010 funcţia de director de marketing şi achiziţii, po­trivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn. Ea lucrează însă în companie încă de la intrarea acesteia pe piaţă.

Reţeaua a intrat pe piaţa din Romania în 2007, în plin boom economic şi a ajuns la 85 de magazine în oraşele mari şi medii din ţară. Compania spunea anterior însă că merge înainte cu expansiunea spre pragul de 100 de unităţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO