Companii

Schaeffler: Numărul de angajaţi ar putea creşte cu 10-20% în următorii patru ani

Schaeffler: Numărul de angajaţi ar putea creşte cu 10-20% în următorii patru ani

Alexandru Blemovici, directorul general al Schaeffler România : Anul 2016 se caracterizează, până în prezent, pe evoluţii destul de contradictorii, care fac foarte dificilă o prognoză bună pe următoarele 6-12 luni. Industria auto pare a fi în continuare pe un trend pozitiv, chiar dacă ceva mai temperat.

Autor: Laurentiu Cotu

17.10.2016, 00:08 834

Compania Schaeffler România, subsidiara locală a grupului german Schaeffler cu afaceri globale de 13,2 mld. euro şi aproximativ 85.000 de angajaţi, a ajuns în prezent la peste 4.000 de angajaţi şi intenţionează să crească personalul fabricii de rulmenţi din Cristian, judeţul Braşov.

Schaeffler România produce în fabrica din localitatea Cristian, la 13 kilometri de municipiul Braşov, com­ponente pentru industria auto­mo­bilistică şi constructoare de maşini şi pentru industria eoliană.

„Anul 2016 a adus o creştere şi pe partea de personal, peste 4.000 de oameni făcând parte în prezent din echipa Schaeffler Româ­nia, pentru care se conturează premise de dezvoltare până la finalul anului, în domenii precum proiectare, calcul tehnic, dezvoltare produs, achiziţii, logistică, producţie sau calitate. Numărul de angajaţi ar putea creşte şi mai mult în următorii 3-4 ani, cu aproximativ 10-20%, fără a depăşi 5.000 de persoane active la Braşov“, a declarat pentru ZF Transilvania Alexandru Blemovici, direc­torul general al Schaeffler România.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO