Companii

Schimbare de 1 mld. euro: Camelia Ene devine noul CEO al MOL România

Schimbare de 1 mld. euro: Camelia Ene devine noul CEO al...

Autor: Roxana Petrescu

14.11.2016, 00:07 3912

Kinga Daradics, cel mai tânăr CEO din industria petrolieră, predă frâiele MOL România Cameliei Ene, 40 de ani, executivul care s-a ocupat până acum de reţeaua de peste 200 de benzinării a grupului ungar pe plan local. MOL este al treilea cel mai puternic jucător din piaţa petrolieră locală, cu o cotă de piaţă în retail de 18,9% şi un business de peste un miliard de euro, fiind o companie caracterizată printr-un puternic apetit de extindere.

„Camelia Ene a fost numită directorul executiv al com­pa­niei MOL România după ce Kinga Daradics a intrat în con­cediu de maternitate“, au spus reprezentanţii firmei, fără a preciza dacă aceasta este sau nu o schimbare temporară.

„Camelia Ene s-a alăturat echipei MOL România în luna martie a anului 2007, pe poziţia de Shop manager. În luna octombrie 2010 a preluat şi atribuţii de coordonare a departamentului de marketing, iar în mai 2013 a devenit Head of Retail, responsabilă de coordonarea activităţii reţelei de benzinării a MOL România.

roxana.petrescu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO