Companii

Schimbări importante în conducerea Avon. Andreea Moldovan devine Managing Director Avon Europe, iar Roxana Popescu preia funcţia de General Manager pentru România şi Moldova

Schimbări importante în conducerea Avon. Andreea...

Autor: Valeriu Dănilă

12.01.2024, 18:28 103

Începând cu luna ianuarie, Andreea Moldovan, până acum General Manager Avon Southern Europe, preia funcţia de Managing Director Avon Europe. În noul său rol, ea va coordona o regiune ce cuprinde 4 pieţe principale (Italia, Polonia, UK şi România) şi alte 20 de pieţe secundare, se arată în comunicatul emis de companie.

Andreea Moldovan are o carieră impresionată de 25 de ani alături de Avon, iar în ultimii 11 ani a condus in calitate de General Manager mai multe grupuri de ţări, realizând rezultate remarcabile cu fiecare mandat. Anul 2023 a marcat de asemenea un astfel de capitol pentru Europa de Sud Est, dar în special pentru România, pe care finalul anului a găsit-o în topul celor mai performante pieţe.

„Sunt extrem de entuziasmată de pasul pe care îl fac şi de transformarea prin care Avon trece în acest moment! Am toată încrederea că noua formulă în care vom funcţiona ne va duce şi mai aproape de un model de business agil, gata să ţină pasul cu nevoile mereu în schimbare ale consumatorilor”, spune Andreea Moldovan.

Odată cu promovarea Andreei Moldovan, Roxana Popescu preia frâiele Avon România şi Moldova în calitate de General Manager.

Roxana Popescu este alături de companie de peste 20 de ani, iar de peste 5 ani este cea care inspiră şi creşte o creşte o comunitate de peste 100.000 de Reprezentanţi Avon din ţara noastră, din rolul de Head of Sales. Cu o experienţă bogată şi roluri cheie ce au dus-o din Ţările Nordice până în Republica Moldova, Roxana va continua să alimenteze creşterea businessului Avon în România, una dintre cele mai importante pieţe din Avon International.

„Este o onoare să preiau acest rol şi să am ocazia să continui să cresc alături de o echipă care pur şi simplu străluceşte prin rezultatele ei printre ţările Avon. Proiectele României sunt aplaudate la nivel global, colegi din echipa noastră ocupă poziţii cheie în pieţe din toată lumea, iar asta mă responsabilizează să alimentez în continuare acest spirit”, spune Roxana Popescu.

 

Despre AVON

La Avon, credem că o lume mai bună pentru femei este o lume mai bună pentru toţi. Suntem brandul de beauty pentru femei care crede în puterea lor, le inspiră încredere şi le oferă oportunităţi pentru a-şi atinge potenţialul. Milioane de reprezentanţi de vânzări independenţi din întreaga lume vând produsele emblematice Avon prin intermediul reţelelor lor sociale şi peste 20% din fiecare vânzare ajută la crearea unui viitor mai bun pentru femei*. Avon reprezintă progresul pentru femei: credem în ascultarea nevoilor femeilor, în exprimarea problemelor care contează şi în crearea de schimbări pozitive. Prin intermediul Avon şi al Fundaţiei Avon, am donat peste 1,1 miliarde de dolari, cu focus pe combaterea violenţei de gen şi a cancerului de sân. Avon face parte din Grupul Natura &Co.  *Aflaţi mai multe detalii pe https://www.avonworldwide.com/.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO