Companii

Sediu de 1 mil. euro pentru importatorul Lotto

18.03.2005, 00:00 45


Compania Sport System Development (SSD), importatorul si distribuitorul pe piata locala al produselor sportive marca Lotto, a investit un milion de euro intr-un imobil unde si-a stabilit sediul si depozitul central. "Suprafata depozitului este de aproximativ 800 de metri patrati, iar pentru birouri sunt alocati aproximativ 700 de metri patrati", spun reprezentantii companiei.


Miscarea nu este singulara, cu mai multe luni in urma Elmec Romania, importatorul marcii de echipament sportiv Nike, achizitionand un teren de peste 10.000 mp in nordul orasului, unde urmeaza sa inceapa constructia unui complex ce va include si un sediu nou. SSD este unul dintre principalii jucatori de pe piata romaneasca de echipament sportiv si a realizat anul trecut, potrivit propriilor estimari, o cifra de afaceri de 7,5 mil. euro. 


Anul trecut, compania a deschis cinci magazine proprii, marca Lotto si Stonefly, in Bucuresti, Constanta si Cluj, aceasta strategie urmand sa fie continuata in 2005 prin extinderea retelei in Iasi, Ploiesti, Timisoara si Bacau, ceea ce va permite atingerea unor vanzari de 9 mil. euro.


Concurenti ai marcii Lotto pe piata romaneasca sunt adidas, Nike, Puma si Reebok, prezenti prin intermediul unor importatori locali.
ionut.bonoiu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO