Companii

Sezonul de schi, de aşteptat să aducă creşteri pentru hotelierii din Poiana Braşov. Laura Ursu, ANA Hotels Poiana Braşov: Preconizăm o creştere de 20% în ianuarie faţă de anul trecut

Sezonul de schi, de aşteptat să aducă creşteri pentru...

Autor: Miruna Diaconu

11.01.2024, 18:40 75

♦ Preţul pachetului de vacanţă la schi lansat de ANA Hotels Poiana Braşov se ridică la 658 de euro de persoană pentru un sejur de patru nopţi.

Sezonul de schi din acest an, început mai devreme decât anul trecut, când a nins abia în februarie, ar putea aduce o creştere pentru businessul hotelier din Poiana Braşov. Laura Ursu, director general al ANA Hotels Poiana Braşov, care administrează trei hoteluri în staţiune, estimează o creştere de 20% în ianuarie faţă de aceeaşi lună a anului trecut.

„Luna februarie a anului trecut a fost foarte bună din punctul de vedere al zăpezii. Anul acesta, suntem mai norocoşi pentru că a început să ningă din ianuarie, deci preconizăm o creştere de 20% în ianuarie pe pachetele de schi faţă de anul trecut“, spune Laura Ursu.

ANA Hotels Poiana Braşov a lansat pachetele de iarnă odată cu începerea sezonului de schi din acest an.

Turismul montan de iarnă este dependent de starea vremii, care a creat probleme în ultimii ani şi a adus şi mai multă impredictibilitate în businessul hotelierilor concentraţi pe acest segment. În ultimii ani, luna decembrie a fost lipsită de zăpadă în staţiunile montane, chiar şi ianuarie a creat probleme din acest punct de vedere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO