Companii

Şoseaua Pipera continuă să atragă atenţia investitorilor şi după extinderea proiectului Nusco City, şi belgienii de la Speedwell se uită să cumpere un teren de aproape 3 hectare pentru a construi un viitor proiect imobiliar.

Şoseaua Pipera continuă să atragă atenţia...

Autor: Bogdan Alecu

27.02.2023, 16:45 1684

Belgienii de la Speedwell urmă­resc în continuare şi achiziţiile în Capitală, pe lângă cele din proximi­tatea Bucureştiului sau din centrele regionale. Printre terenurile luate în calcul pentru o achiziţie este şi cel de 28.509 mp din şoseaua Pipera, unde se află depozitele Atlas Corporation. Terenul este deţinut din ianuarie 2023 de firma Pure Napa Properties, al cărei administrator este Nikolaos Sitinas, directorul Atlas Corporation, parte a Grupului Sitinas. Oficialii Speedwell nu au comentat informa­ţia, dar au subliniat că „sunt tot tim­pul în căutare de oportunităţi“.

Terenul de aproape 3 hectare este situat într-un nou pol de dez­voltare al Bucureştiului - Cloud9, pro­iectul Akcent Development, com­pania controlată de antrepre­norul local Alin Niculae a fost primul care a „des­chis“ zona şi a fost urmat de Prime Kapital cu proiectul Avalon şi de Nusco cu Nusco City, dincolo de noile dezvoltări din şoseaua Pipera din Voluntari. Acestea sunt în proxi­mi­tatea birourilor din zona Barbu Vă­cărescu, Floreasca şi Di­mitrie Pom­­peiu, unde lucrează peste 100.000 de corporatişti. Acolo ur­mea­ză a fi con­struită o nouă stradă cu două benzi pe sens între Dimitrie Pompeiu, şi Pipera, însă în prezent este şi una dintre cele mai conges­tionate zone din Capitală, motiv pentru care a şi crescut cererea de locuinţe pentru ca cei care lucrează acolo să reducă timpul petrecut făcând naveta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO