Companii

Spaniolii de la Grupo Lar construiesc 215 apartamente in zona Viilor

13.12.2007, 17:31 38

Compania spaniola Grupo Lar, dezvoltatorul ansamblului rezidential Natura Residence din Baneasa, va incepe in luna ianuarie lucrarile la al doilea proiect din Capitala, denumit Serena, in urma unei investitii de 28 de milioane de euro, au declarat reprezentantii agentiei imobiliare Media City, care se va ocupa si de vanzarea locuintelor.
Ansamblul este situat in zona Viilor si cuprinde 215 locuinte, cu suprafete cuprinse intre 40 si 140 de metri patrati. Pretul mediu pe metrul patrat construit este de 1.550 de euro, finalizarea proiectului fiind prevazuta pentru toamna anului 2009.
Complexul rezidential va avea o suprafata construita de 24.000 de metri patrati si va cuprinde doua blocuri formate din parter si cinci etaje.
Primul proiect de pe piata locala al spaniolilor, Natura Residence, este format din 186 de apartamente si implica o investitie de aproape 30 de milioane de euro.
Reprezentantii Grupo Lar anuntasera ca mai au in proprietate un teren de doua hectare in sectorul doi al Capitalei, pe care intentioneaza sa construiasca circa 700 de locuinte.
Firma spaniola este prezenta si pe pietele din Portugalia, Franta, Germania sau Marea Britanie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO