Companii

Subway deschide 8 restaurante în România anul acesta

Subway deschide 8 restaurante în România anul acesta

Autor: Cristina Roşca

22.02.2012, 20:10 2350

Subway, cel mai mare lanţ de restaurante din lume după numărul de unităţi, va deschide primul restaurant din România în Iaşi în cadrul ansamblului Palas Iaşi, care va fi inaugurat în luna aprilie a acestui an, dar americanii au în plan deschiderea a opt restaurante în România în 2012.

La Iaşi, Subway va fi poziţionat la intrarea în Palas Mall şi va ocupa o suprafaţă de 90 mp. Proiectul Palas Iaşi este deţinut de Iulian Dascălu, antreprenorul român care în proprietate cele mai multe centre comerciale, respectiv patru.

Palas Mall, va avea o suprafaţă închiriabilă de 47.500 mp şi va cuprinde 132 magazine, food court cu 1.300 de locuri, Village Cinemas cu 9 săli şi una de tip VMAX, cafenele, restaurante cu specific internaţional, supermarket Auchan, zone de joacă pentru copii şi variate posibilităţi de entertainment.

Subway, cu aproape 35.000 de restaurante la nivel mondial, a anunţat anterior că intenţionează să ajungă la 60 de restaurante pe piaţa românească până în 2015, aceasta fiind prima cifră anunţată de reţeaua fast-food din planul oficial pentru România. Cristina Roşca

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO