Companii

Suedezii de la Medicover: Radu Gorduza Lupu pleacă de la conducere după doar un an. Florinela Cîrstina, medic chirurg, este noul CEO

Florinela Cîrstina, noul director general al Medicover în România

Florinela Cîrstina, noul director general al Medicover în România

Autor: Florentina Niţu

11.01.2021, 00:05 1622

Radu Gorduza Lupu, fostul director general al Medicover, al treilea jucător din piaţa de servicii medicale private, a plecat de la conducerea companiei după doar un an, deşi anunţase o strategie agresivă de dezvoltare.

„Mă orientez către alte planuri, în acelaşi domeniu, dar în afara ţării”, a spus Radu Gorduza Lupu, contactat de ZF. El nu a dorit să spună mai multe detalii despre schimbarea pe care a făcut-o. Însă, este suprinzătoare această mutare, în condiţiile în care în 2020 el spunea că mizează pe extinderea la nivel naţional a Medicover, trasând deja direcţiile de dezvoltare.

Radu Gorduza Lupu a preluat conducerea subsidiarei suedezilor pe piaţa locală în noiembrie 2019, după mai bine de opt ani în care a condus operaţiunile Affidea, al cincilea jucător din piaţa de servicii medicale private, specializat pe servicii de imagistică medicală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO