Superlit a trimis la export peste jumătate din vânzările de 15 mil. € şi a intrat pe profit

Secțiune susținută de Medlife Logo

24 iun 2014 Autor: Andreea Neferu

Producătorul de ţevi şi tuburi Superlit, cu capital turcesc, a trimis la export anul trecut 53% din rulajul de circa 15,4 milioane de euro, una dintre principalele pieţe externe către care a realizat livrări fiind Polonia.

„Anul trecut ne-am concentrat atenţia pe piaţa din Polonia şi am realizat în parteneriat cu Strabag (constructor austriac – n.red.) un proiect de 3,8 milioane de euro“, spune Bogdan Niţu, director general al Superlit România.  

România a devenit în 2011 centru ope­ra­ţional de vânzări pentru Europa al companiei, iar de atunci exporturile au început să fie parte a strategiei de business pentru subsidiara ro­mânească.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.06.2014

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Superlit
, ţevi
, fabrică. export
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide