Companii

Taco Bell România deschide un nou restaurant în Craiova şi ajunge la 15 locaţii în România

Costică Mişa­ca, director general al Taco Bell România

Costică Mişa­ca, director general al Taco Bell România

Autor: Alexandra Matei

14.10.2022, 16:45 642

♦ În prezent, Taco Bell deţine 14 restaurante administrate în sistem de franciză, în nouă oraşe din ţară.

Taco Bell, lanţ de restaurante cu produse de inspi­raţie mexicană, parte a Sphera Franchise Group, prezent pe piaţa locală de cinci ani de zile, va deschide a cincisprezecea locaţie anul acesta, la finalul lunii noiembrie, la Craiova. Noul restaurant va fi într-o locaţie de tip food court, iar investiţia va ajunge în jurul sumei de 450.000 de euro.

„În cei cinci ani de activitate am reuşit să deschidem 14 locaţii Taco Bell în România. Suntem prezenţi în nouă oraşe şi astfel am acoperit aproape toate zonele impor­tante din ţară. Urmează să mai deschidem până la finalul acestui an încă un restaurant Taco Bell la Craiova. Înche­iem anul cu 15 locaţii. Este un număr bun în cinci ani de activitate. Noul restaurant va fi într-o locaţie de tip food court, iar investiţia va ajunge în jurul sumei de 450.000 de euro. Acesta va fi deschis la finalul lunii noiembrie şi va avea nevoie de circa 25 de angajaţi“, a anunţat Costică Mişa­ca, director general al Taco Bell România, în cadrul unei confe­rin­ţe de presă.

Deschiderea cli­en­ţilor români faţă de mâncare mexicană, mai spune el, a con­tribuit la extinderea lan­ţului de restaurante de la an la an, inclusiv în perioada pandemiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO