Companii

tbi bank semnează un parteneriat cu reţeaua privată de sănătate Regina Maria, prin care românii îşi pot finanţa în rate fixe anumite planuri de tratament

tbi bank semnează un parteneriat cu reţeaua privată de...

Autor: Cristina Bellu

20.02.2023, 10:20 162

tbi bank şi reţeaua privată de sănătate Regina Maria oferă un abonament valabil timp de un an celor care plătesc un plan de tratament în rate fixe prin intermediul unui plan de finanţare oferit de bancă.

Oferta este disponibilă în perioada 16 ianuarie - 28 februarie pentru o valoare a achiziţiei mai mare de 5.000 de lei.

Soluţiile de finanţare tbi pot fi folosite pentru orice achiziţie majoră în domeniul sănătăţii: aparat auditiv nou, tratament stomatologic, naştere la o anumită clinică sau intervenţie chirurgicală.

„Este esenţial să avem grijă de sănătatea noastră, dar uneori costurile ne fac să amânăm acest lucru, mai ales într-un context economic complex, când costurile crescute de trai îngreunează accesul la o calitate mai bună a vieţii”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Regina Maria este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale din România, cu o experienţă de peste 27 de ani în domeniu. Reţeaua oferă acoperire naţională şi un sistem integrat de prevenţie şi tratament, cu 59 de policlinici, peste 400 de clinici partenere, 10 campusuri medicale, 7 spitale, 4 maternităţi, laboratoare şi centre de imagistică şi mii de medici specialişti.

„De peste 27 de ani dezvoltăm infrastructura medicală din România şi oferim soluţii personalizate de prevenţie şi tratament, având ca principală misiune sănătatea comunităţii în care trăim. Ne propunem să ajutăm cât mai multe persoane să efectueze cel puţin un screening şi un control medical de rutină în fiecare an, iar parteneriatul cu tbi bank contribuie la acest lucru şi ne sprijină să creştem gradul de prevenţie în rândul românilor”, adaugă Georgiana Andrei, Corporate Sales Director, Regina Maria – Reţeaua privată de Sănătate.

TBI Bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est şi principalul jucător BNPL “buy now, pay later” în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianţilor şi IMM-urilor, oferind finanţare şi servicii suplimentare integrate prin intermediul unei reţele largi de canale şi platforme "phygitale".

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO