Conferinţa ZF „Piaţa energiei electrice, în tensiune maximă

Transelectrica vrea să facă investiţii de 650 mil. lei în 2018

Secțiune susținută de Medlife Logo

7 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Transelectrica, transportatorul na­ţio­nal de energie electrică, se aşteaptă la un an agitat în 2018 şi pregăteşte un pro­ces de transformare internă a companiei.

„Anul 2018 va fi unul agitat pentru Trans­electrica, din două perspective: nece­sita­tea imperioasă de a demara un proces am­plu de transformare internă şi reor­ga­nizare a companiei, precum şi efortul con­stant şi susţinut, ca o cursă contra cro­no­metru, de a finaliza lucrările de investiţii pe care le avem incluse în Planul de Dezvoltare şi pe care ANRE (Autori­tatea Naţională de Reglementare în Energie – n. red.) le-a re­cu­noscut“, spune Corina Popescu, direc­torul general executiv al Transelectrica.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Conferinta ZF
, Piata energiei electrice
, transelectrica
, Corina Popescu
, energie
, energie electrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide