Companii

Un avion Tarom a pierdut contactul cu turnul de control, dar a aterizat în siguranţă la Timişoara

Autor: Mediafax

08.11.2010, 15:00 22

Patru autospeciale de pompieri au fost chemate, lunidupă-amiază, pe Aeroportul din Timişoara, după ce turnul de controla pierdut comunicarea cu o aeronavă care venea de la Bucureşti şicare în cele din urmă a reuşit să aterizeze în condiţii desiguranţă pe aeroport, scrie Mediafax.

Potrivit dispeceratului Inspectoratului pentru Situaţii deUrgenţă (ISU) Banat, pompierii au fost solicitaţi să intervină,luni după-amiază, pe Aeroportul din Timişoara, după ce turnul decontrol a pierdut legătura cu o aeronavă Tarom, care venea de laBucureşti.

Reprezentanţii ISU au precizat că la aeroport au fost trimisepatru autospeciale, însă până ca acestea să ajungă la faţa loculuiaeronava aterizase în condiţii de siguranţă.

Conform unor surse din cadrul Aeroportului Timişoara, incidentula fost cauzat de o defecţiune a aparaturii de bord, piloţii reuşindremedierea acesteia înainte de a ateriza, iar avionul fiind pus pesol în condiţii de siguranţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO