Companii

Un pas înainte pentru a aduce digitalizarea în instituţii: Confederaţia Patronală Concordia a creat un portal de dialog social

Portalul de dialog social este o platformă independentă, iar utilizarea lui este gratuită pentru oricine.

Portalul de dialog social este o platformă independentă, iar utilizarea lui este gratuită pentru oricine.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.05.2022, 16:08 81

♦ Fiecare organizaţie care decide să se înscrie pe portal va primi o pagină proprie, unde poate publica propriul conţinut şi unde va primi ştiri, noutăţi, documente care o privesc. 

Confederaţia Patronală Concordia a lansat un portal de dialog social care îşi propune să introducă digitalizarea în procesul de consultare publică şi în dialogul social, în condiţiile în care autorităţile publice au dificultăţi în a aplica tehnologia în activitatea lor şi în relaţia cu cetăţenii.

„Absenţa unei surse unice de monitorizare a legislaţiei consumă foarte mult din timpul cetăţenilor. Calitatea precară a documentelor de lucru ce nu pot fi prelucrate este o altă problemă. Acest portal trebuie să fie ca un Facebook al ONG-urilor”, au spus reprezentanţii Concordia, care au conceput portalul.

Fiecare organizaţie care decide să se înscrie pe portal va primi o pagină proprie, unde poate publica propriul conţinut şi unde va primi ştiri, noutăţi, documente care o privesc. Paginile proprii ale partenerilor pot fi accesate de către utilizatorii platformei – cetăţeni, autorităţi publice, mass-media şi ceilalţi parteneri de dialog. Platforma este independentă, iar utilizarea ei este gratuită pentru oricine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO