Companii

Un proiect de 6 mil. euro, unde vor fi construite mai multe terenuri de sport şi un hotel, va fi demarat lângă Cluj

Un proiect de 6 mil. euro, unde vor fi construite mai...

Autor: Miruna Diaconu

24.10.2022, 08:00 824

Un proiect în valoare de 6 milioane de euro, din care vor face parte mai multe terenuri de sport, bazine de înot, săli de evenimente şi un hotel, va fi demarat în comuna Feleacu, judeţul Cluj. Investiţia va fi realizată de Imosteel, o companie din Cluj cu afaceri de 25 mil. lei care activează în domeniul construcţiilor, fiind spe­cializată pe producţia şi montarea halelor şi structurilor metalice.

„Proiectul aprobat până acum este unul oarecum general, care stabileşte direcţiile şi limitele generale de dezvoltare, în perioada următoare însă vom aprofunda toate aspectele acestei investiţii, urmând să revenim cu un proiect executat în detaliu, care deşi nu va depăşi limitele proiectului iniţial, va aduce îmbunătăţiri de detaliu foarte consistente”, spune Tiberiu Horobeţ, proprietarul Imosteel.

Complexul se va întinde pe o suprafaţă de 10 hectare şi va include un parc, hotel, terenuri de sport, bazin de înot, săli de evenimente, iar proiectul se va adresa atât comunităţii locale, cât şi sportivilor şi organizatorilor de evenimente. Terenul a primit avizul pentru includerea în intravilan, conform Consiliului Judeţean Cluj.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO