Companii

Un start-up pe zi. Valentina Fărcăşanu, de profesie inginer, aşteaptă venituri de 85.000 de lei din afacerea cu dulceţuri şi conserve pornită prin Start-Up Nation

Un borcan de gem de caise îmbinate cu pepene galben costă 10 lei

Un borcan de gem de caise îmbinate cu pepene galben costă 10 lei

Autor: Florentina Niţu

26.02.2019, 22:00 846

Valentina Fărcăşanu, o antreprenoare din Buzău, a lucrat mai bine de şapte ani ca inginer, dar în 2017 a decis să devină an­treprenor şi a înfiinţat afa­cerea Din Cămara Tri­pleţilor - Aromă şi Savoare, prin care produce dulceţuri şi conserve de legume.

Investiţia totală a fost de 55.000 de euro, iar finanţarea a venit în proporţie de 80% prin programul Start-Up Nation 2017, iar 20% din fonduri proprii.

„Am luat fonduri prin Start-Up Nation 2017, 44.000 de euro, cu care ne-am achiziţionat echipamentele, iar spaţiul l-am amenajat cu fonduri proprii. Investiţia totală a fost de aproximativ 55.000 de euro. Eu am lucrat ca inginer, de la partea tehnică, la producţie şi apoi la calitate, iar în momentul apariţiei copiilor mi-am dat seama că trebuie să fac altceva. De mică am avut o pasiune pentru fructe, eu crescând la ţară, şi astfel am ales domeniul de activitate“, spune Valentina Fărcăşanu, fondatoarea brandului Din Cămara Tripleţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO