Companii

UniCredit Consumer Financing a încheiat un parteneriat cu platforma Autovit.ro prin care persoanele care doresc să cumpere maşini noi sau second-hand pot accesa un credit

UniCredit Consumer Financing a încheiat un parteneriat...

Autor: Roxana Rosu

24.03.2023, 15:34 1407

UniCredit Consumer Financing a încheiat un parteneriat cu platforma Autovit.ro prin care persoanele care doresc să cumpere maşini noi sau second-hand pot accesa un credit .

Parteneriatul completează strategia de digitalizare a UniCredit Consumer Financing care a lansat în ultimele luni două fluxuri digitale (Creditul de Realizari Personale şi Cardul de Credit, 100% Mobile, accesând oferta din aplicaţia Mobile Banking).

“Acest parteneriat cu Autovit.ro marchează pentru noi un pas important în cadrul strategiei de extindere solidă pe piaţa auto, atât a autoturismelor noi, cât  şi second hand. Rămânem alături de clienţii noştri acolo unde este cel mai comod pentru ei şi le oferim soluţiile financiare adecvate pentru a-şi îndeplini planurile. Cu fiecare acţiune pe care o întreprindem, obiectivul nostru este să fim mai aproape de clienţi şi să le transformăm experienţa de achiziţie într-una cât mai uşoară”, a declarat Sorin Drăgulin, preşedinte Directorat UniCredit Financing.

Autovit.ro este deţinută de grupul OLX şi are peste 39.000 de anunţuri active şi  aproximativ 200.000 utilizatori unici pe zi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO