Companii

Unul dintre constructorii autostrăzii A7: Infrastructura a intrat pe un ritm ascendent şi are premisele unor ani buni, sub rezerva alocării de fonduri

Unul dintre constructorii autostrăzii A7: Infrastructura...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.02.2024, 00:07 24884

Retter Projectmanagement, una dintre companiile implicate în construcţia autostrăzii 7 către Moldova, se bazează pe proiectele de infrastructură pentru perioada următoare, punând însă optimismul sub rezerva alocării fondurilor necesare.

„Sperăm la fluidizarea procedurilor şi suplimentarea de fonduri cu privire la programele de accesare fonduri europene astfel încât să nu fim nevoiţi să ne blocăm proiectele în această direcţie. Aceste programe de investiţii si accesarea de fonduri reprezintă o bună oportunitate pentru ca proiectele noastre să avanseze mai repede şi să putem aloca finanţări în alte direcţii de dezvoltare“, spun reprezentanţii Retter Projectmanagement.

Compania lucrează, printre altele, la lotul 1 Dumbrava-Mizil din autostrada 7 către Moldova, unde este responsabilă de execuţia celor 15 poduri şi pasaje, două noduri rutiere şi a unui centru de întreţinere şi monitorizare. Este primul proiect major al companiei ca antreprenor general.

Compania mizează în perioada următoare pe faptul că infrastructura pare să fi intrat pe un ritm ascendent şi are premisele unor ani buni de dezvoltare susţinută, sub rezerva alocării de fonduri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO