Companii

Urmează conferinţa ZF/First Bank, marţi, 3 mai 2022. Care sunt cele mai căutate sectoare de către investitori şi ce fel de investiţii finanţează băncile. Cum pot reduce companiile factura la energie prin investiţii în energie verde? Care sunt oportunităţile?

Urmează conferinţa ZF/First Bank. Cum putem folosi expertiza businessului american în România

Urmează conferinţa ZF/First Bank, marţi, 3 mai 2022....

Autor: Răzvan Botea

28.04.2022, 00:05 249

Investiţiile reprezintă cea mai bună variantă pentru o creştere economică sustenabilă şi incluzivă, iar România are nevoie mai mult ca niciodată de investiţii care să angreneze furnizorii locali şi să creeze locuri de muncă.

Cum va juca statul român cărţile pentru a atrage cât mai mulţi investitori? Cum se finanţează investiţiile? Cum susţine sectorul bancar finanţarea ISD? Care sunt sectoarele economice vizate de First Bank pentru creditare? Care sunt ofertele de finanţare – sunt câteva dintre temele de discuţie din cadrul evenimentului  ZF/First Bank „Cum putem folosi expertiza businessului american în România“.

Invitaţii şi reprezentanţii Ziarului Financiar vor discuta despre investiţii străine şi româneşti necesare susţinerii economiei şi mediului de business local, atragerii de knowledge – competenţe noi şi de creare de noi locuri de muncă, marţi 3 mai începând cu ora 09:00. Invitatul special al evenimentului este consilierul economic adjunct al Ambasadei SUA la Bucureşti.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate, de asemenea, soluţii pentru gestionarea exploziei preţurilor la energie, o situaţie fără precedent căreia companiile trebuie să îi facă faţă. Un punct fierbinte de discuţie este legat de modalităţile prin care companiile îşi pot reduce factura de energie. Pentru ca economia să meargă înainte, iar băncile să acorde credite este nevoie de programe guvernamentale, de garanţii care să susţină continuarea activităţii economice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO