Companii

Urmeaza conferinţa ZF Reindustrializarea României, 31 mai, de la ora 9:30. Ce soluţii de finanţare sunt pentru reindustrializarea României şi de ce au nevoie companiile pentru a deveni jucători regionali?

Urmeaza conferinţa ZF Reindustrializarea României, 31...

Autor: Mirabela Tiron

30.05.2023, 15:49 141

Ziarul Financiar organizează pe 31 mai,  de la ora 9:30, la hotelul JW Marriott din Bucureşti conferinţa „Reindustrializarea României”, alături de partenerul principal ROCA Industry.

Ionuţ Bindea, CEO al ROCA Industry, Radu Hanga, preşedinte al BVB, Florian Libocor, economist şef al BRD şi Andrei Diaconescu, cofondator şi codirector executiv, One United Properties, vin ca speakeri în primul panel: “Soluţii de finanţare pentru reindustrializarea României. Modele de succes în industrie”.

Care sunt soluţiile de finanţare pentru companiile din industrie? Ce le lipseşte sau de ce au nevoie companiile ca să îşi crească şansele şi să devină jucători regionali? Ce modele de succes avem în industrie? Cum ajută retehnologizarea şi digitalizarea la eficientizare în industrie?   Care este valoarea adăugată a Bursei pentru companiile din industrie? Ce au câştigat companiile româneşti după listarea pe piaţa principală?

Acestea sunt doar câteva teme la care vor răspunde speakerii în cadrul acestei conferinţe.

Partenerul principal al evenimentului, ROCA Industry, listat pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul ROC1, este holdingul industrial deţinut de ROCA Investments. Acesta deţine direct si indirect, un număr de şapte companii: BICO Industries, cel mai mare producător naţional de plasă din fibră de sticlă şi singurul producător autohton de armături din fibră de sticlă, Sarcom, unul dintre cei mai mari jucători din industria de producţie de vopsele şi lacuri, Eco Euro Doors, cel mai mare producător român de uşi destinate construcţiilor rezidenţiale, Dial, producător de produse din fir metalic, precum si producatorii de fibră de sticlă Terra, Europlas şi Iranga prin intermediul BICO Industries.  

Ziarul Financiar, liderul presei de business din România, aduce la masa discuţiilor toţi actorii implicaţi în industria România şi dezbate toate aceste subiecte, dar şi provocările şi oportunităţile din industrie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO