Companii

Urmează Deloitte M&A, ediţia a treia. Luni 12 februarie, de la 09:15, pe zf.ro: Specialiştii Deloitte/Reff şi Asociaţii Radu Dumitrescu, Andrei Burz-Pînzaru, Dan Bădin şi Georgiana Singurel vin la conferinţa anuală Deloitte pe teme de fuziuni şi achiziţii

Urmează Deloitte M&A, ediţia a treia. Luni 12...

Autor: Răzvan Botea

09.02.2024, 00:06 158

Ce presupune procesul de pregătire pentru o tranzacţie? La ce trebuie să fie atent un antreprenor care intenţionează să vândă şi care sunt aşteptările investitorilor? Sunt doar câteva întrebări la care speakerii conferinţei vor răspunde.

Partenerii Deloitte şi Reff şi Asociaţii Radu Dumitrescu, Andrei Burz-Pînzaru, Dan Bădin şi Georgiana Singurel vin la con­ferinţa anuală Deloitte pe teme de fuziuni şi achiziţii şi vor vorbi despre cum este reco­man­dat ca o companie să se pregătească pentru procesul de fuziuni şi achiziţii şi la ce trebuie să fie atent un antreprenor care intenţionează să vândă businessul.

Care au fost dimensiunea şi dinamica pie­ţei locale de fuziuni şi achiziţii în 2023? Care au fost cele mai active sectoare? Ce ti­puri de investitori domină piaţa din Româ­nia? Sunt doar câteva întrebări la care speakerii conferinţei vor răspunde. Printre speakerii conferinţei care au con­firmat prezenţa se mai numără: Alina Popa, CFO OMV Petrom; Aleksandar Dragicevic, de la MidEuropa; Daniela Iliescu, direc­tor executiv ROPEA, Andrei Geme­nea­nu, managing partner şi cofondator, Morphosis Capital şi Răzvan Predica, country ma­na­ger la Affidea România. De asemenea, vor fi prezenţi Vlad Bălan, direc­tor consultanţă financiară şi Laura Bobar, senior manager servicii fiscale la Deloitte România.


Conferinţa anuală Deloitte pe teme de fuziuni şi achiziţii (mergers and acquisitions - M&A), organizată în parteneriat cu Ziarul Financiar, va analiza evoluţia pieţei locale de profil în 2023 şi va aborda teme precum aşteptările pentru anul care tocmai a început, din perspectiva diverşilor jucători activi în domeniu - companii care au trecut recent printr-un proces de M&A, manageri de fonduri etc. Conferinţa poate fi urmărită luni 12 februarie, de la 09:15, pe zf.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO