Urmează summit-ul ZF Pharma, 25-26 septembrie. Răzvan Vulcănescu, şeful CNAS, instituţia cu un buget de 7 miliarde de euro pe mână, vine la ZF Pharma Summit

joi, 00:05 Autor: Mirabela Tiron

Răzvan Teohari Vulcănescu, şeful Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), instituţia responsabilă de un buget de 7 mld. euro anual, vine la ZF Pharma Summit 2018, eveniment care va avea loc pe 25 şi 26 septembrie.

Vulcănescu a fost numit în septembrie 2017 ca preşedinte interimar al Casei Naţio­na­le de Asigurări de Sănătate, după ce Ma­rian Burcea, preşedintele CNAS, a fost reţi­nut de DNA. Anterior, timp de un an, Vul­că­nes­cu a ocupat funcţia de vicepre­şedinte al CNAS, iar între anii 2012 şi 2016 a fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Vulcănescu ple­­case la Ministerul Sănătăţii tot din CNAS, a­colo unde a fost director al Direcţiei Con­trol / manager Public între 2007 şi 2009 şi 2010-2011.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2018

 
Cuvinte cheie:
cnas
, buget
, institutie
, zf pharma summit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide