Companii

Vacanţa de 1 decembrie rotunjeşte conturile hotelurilor şi pensiunilor din staţiunile montane şi balneare: „Avem 100% ocupare“

Vacanţa de 1 decembrie rotunjeşte conturile hotelurilor...

Autor: Mirabela Tiron

29.11.2023, 00:07 346

Hotelurile dar şi pensiunile din sta­ţiunile montane şi balneare îşi vor ro­tun­ji veniturile în vacanţa de 1 decembrie, preţurile fiind mai  mari faţă de cele dintr-o perioadă nor­ma­lă şi ajung chiar şi la 3.000 de lei de cuplu pentru un sejur de trei nopţi în camera standard.

„Hotelul va avea un grad de ocupare de 100%  în vacanţa de 1 decembrie. Camerele au fost rezervate din timp, primele camere s-au rezervat cu 1.900 de lei pentru 3 nopţi, iar ultimele cu 3.000 de lei camera dublă“, a declarat pentru ZF Marius Vînătoru, directorul de marketing al hotelului International din Sinaia. Hotelul de patru stele International din Sinaia, una din cele mai mari unităţi din staţiunea montană, are o capacitate de 180 de camere.

Datele de pe site-ul  de rezervări booking.com arată că 98% din locurile cazare din Braşov din platformă sunt rezervate pe 30 noiembrie - 3 de­cem­brie, în timp ce în  Prahova 91% din locuri erau ieri rezervate.

Şi la complexul Cheile Grădiştei din Fundata toate camerele sunt rezervate pentru vacanţa de 1 decembrie, aşa cum arată site-urile de rezervări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO