Companii

Valentin Roşu pleacă de la CTP, cel mai mare proprietar şi dezvoltator de spaţii industriale. A fost o călătorie de peste 5 ani, timp în care portofoliul local a crescut de 5 ori

Valentin Roşu a fost pe rând director regional, director regional de dezvoltare, iar din aprilie 2021 până în decembrie 2022 a fost director de construcţii şi membru în boardul companiei fondate de Remon Vos.

Valentin Roşu a fost pe rând director regional, director regional de dezvoltare, iar din aprilie 2021 până în decembrie 2022 a fost director de construcţii şi membru în boardul companiei fondate de Remon Vos.

Autor: Bogdan Alecu

12.01.2023, 00:06 764

♦ Cel mai recent proiect coordonat de Valentin Roşu a fost dezvoltarea proiectului CTPark Oradea Cargo Terminal, primul terminal cargo aerian dezvoltat în România, în incinta unui aeroport şi conectat la un parc industrial.

Valentin Roşu, directorul pen­tru construcţii şi membru în board, a părăsit compania CTP după o peri­oadă de mai bine de cinci ani, potrivit unei postări pe reţeaua Linkedin. CTP este cel mai mare proprietar şi dezvoltator de spaţii industriale.

Roşu a fost pe rând director re­gional, director regional de dezvolta­re, iar din aprilie 2021 până în decem­brie 2022 a fost director de construc­ţii şi membru în boardul companiei fon­date de Remon Vos. De-a lungul cari­e­rei sale, Valentin Roşu a mai lucrat timp de aproape nouă ani în cadrul Kaufland, unde de asemenea a fost şi director pentru construcţii. În manda­tul său de director pentru construcţii CTP a dezvoltat peste un milion de metri pătraţi de spaţii industriale.

„Călătoria mea alături de CTP  a ajuns la final. A fost o călătorie de pes­te cinci ani, timp în care portofo­liul local a crescut de cinci ori“, a scris Valentin Roşu în postarea sa pe Linkedin. În 2017 CTP avea 700.000 mp de spaţii industriale în România.

Cel mai recent proiect coordonat de Valentin Roşu a fost dezvoltarea pro­iectului CTPark Oradea Cargo Ter­minal, primul terminal cargo ae­rian dezvoltat în România, în incinta unui aeroport şi conectat la un parc industrial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO