Vasile Vita, Vitacom Electronics: Nu mai deschidem magazine noi, pentru că piaţa se transferă în mediul online

Secțiune susținută de Medlife Logo

17 iul 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Vasile-Andrei Vita, directorul general al Vitacom Electronics: Circa 6% din cifra de afaceri vin din vânzările la export

„Creşterea businessului nostru este strâns legată de evoluţia domeniului real-estate. Iar oamenii par să fi uitat criza şi au în continuare curaj. Când creşte domeniul imobiliar, creştem şi noi.“

Importatorul şi distribuitorul de produse electronice Vitacom Electro­nics vrea să-şi mute sediul din Cluj-Na­po­ca în următorii trei ani, în condiţiile în care compania s-a extins, iar spaţiul nu mai face faţă numărului de angajaţi.

„Vrem să ne mutăm, deoarece ne-am extins şi este complicat pentru tiruri să intre aici şi să se aprovizioneze cu marfă. Este însă foarte greu să găsim un loc potrivit, pentru că parcurile indus­tri­ale din Cluj sunt ocupate. Cred că vor trece doi-trei ani până reuşim să ne mu­tăm. Vom stabili bugetul de investiţii după ce vom alege exact locul“, spune Vasile-Andrei Vita, directorul general al Vitacom Electronics.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Vasile Vita
, Vitacom Electronics
, magazine
, mediul online
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide