Companii

Weco Travel: Companiile cheltuiesc între 100.000 de euro şi un milion de euro pentru deplasări

Autor: Mirabela Tiron

30.01.2017, 00:07 365

Florin Ţâncu, directorul ge­ne­ral al agenţiei de turism Weco Travel, una din cele mai mari de pe piaţa lo­cală, spu­ne că anul trecut compania a fina­li­zat cu afaceri de 60 mil. lei, mai mari cu 17%, iar pentru acest an estimează o creştere a afacerilor tot cu două cifre.

„Pentru 2017 ne-am propus să creş­tem cu 10%, până la 66 de milioane de lei. Din păcate nu vedem o creştere organică a cererii, doar că ne-am propus să fim la fel de dinamici şi anul acesta. În mare pare compa­niile şi-au restrâns şi mai mult bugetele de travel comparativ cu anii anteriori, fapt ce duce la o concurenţă şi mai mare pe zona de business travel“, a declarat pentru ZF Florin Ţâncu.

Weco Travel avea anul trecut aproa­pe 500 de clienţi companii, dintre care jumătate sunt firme loca­le, în special multinaţionale din toate domeniile de activitate.

„Sunt companii care cheltuiesc până în 100.000 euro (pentru business travel-n.red.), sunt companii care cheltuiesc până în 500.000 de euro, iar unele până în un milion de euro şi chiar peste“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO