Companii

Wizz Air introduce zboruri spre Nurenberg, Munchen, Milano, Madrid de pe aeroportul din Sibiu

Wizz Air introduce zboruri spre Nurenberg, Munchen,...

Autor: Mirabela Tiron

06.04.2016, 11:13 44451

Compania aeriană Wizz air, liderul pieţei locale aeriene, va lansa patru noi rute de pe Aeroportul Internaţional Sibiu.

„Din 19 august vom începe să operăm curse spre Nurenberg, de pe 20 august spre Milano şi Madrid, iar pe 21 august spre Munchen, toate de pe baza din Sibiu”, a declarat Owain Jones, Chief Corporate Officer al Wizz Air.

Sibiu va deveni astfel cea de-a şaptea bază a transportatorului aerian în România. Wizz Air va aloca pentru acest aeroport o aeronavă Airbus A320. Reprezentantul companiei spune că pentru baza din Sibiu vor fi angajate 36 de persoane, numărul total al angajaţilor în România ajungând la 700 potrivit lui. Tarifele pentru zborurile spre Nurenberg şi Munchen încep de la 99 de lei, în timp ce preţurile pentru cursele de Madrid încep de la 129 de lei, iar cele spre Milano de la 69 de lei, potrivit lui Owain Jones.

Compania aeriană adaugă şi Suceava pe lista oraşelor de operare şi va lansa din 19 august zboruri spre Londra (Luton). Tarifele pentru cursele spre Londra vor începe de la 129 lei.

Anul trecut a transport 4,5 milioane de pasageri din şi înspre România, faţă de 3,9 milioane de pasageri în 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO