Companii

ZF Live. Cristian Tudor, fondator Microgreens România: Vrem să găsim un partener care să producă seminţe şi să atragem un investitor în companie pentru a ne scala mai rapid

Cristian Tudor a fondat Microgreens România în 2014

Cristian Tudor a fondat Microgreens România în 2014

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.06.2019, 18:10 286

Microgreens România a înregistrat în 2018 afaceri de aproximativ 3,5 milioane de lei şi un profit net de aproape 750.000 de lei.

Producătorul de microplante Microgreens România, cu afaceri în 2018 de aproximativ 3,5 milioane de lei şi un profit net de aproape 750.000 de lei, are în plan un parteneriat cu o companie producătoare de seminţe şi scalarea mai rapidă a businessului prin găsirea unui partener, fie investitor privat, fie fond de investiţii.

„Acum suntem în continuă creştere. Primul pas este să găsim un partener care să producă seminţe, pasul doi, ne dorim să atragem un partener în companie pentru a scala mai rapid, iar pasul trei, încercăm să urmăm oportunităţile din piaţa de agricultură care are nevoie de investiţii“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Cristian Tudor, fondator Microgreens România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO