Companii

Ziarul Financiar va premia marţi avocaţii implicaţi în cele mai mari tranzacţii ale anului 2011

Ziarul Financiar va premia marţi avocaţii implicaţi în cele mai mari tranzacţii ale anului 2011
29.05.2012, 10:05 441

Evenimentul va avea loc la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, începând cu ora 19:00.

"Redactorii Ziarului Financiar au analizat piaţa tranzacţiilor din 2011, le-au extras pe cele mai mari pentru fiecare domeniu în parte şi au decis să premieze avocaţii implicaţi în acestea, luând în calcul strict criterii valorice. Categoriile la care specialiştii Ziarul Financiar au ales câştigătorii în urma evaluărilor sunt: Energie, Retail, Imobiliare, IT&C, Antreprenor Român, Bănci, asigurări şi fonduri de pensii, Servicii medicale, Agro şi FMCG, Finanţare bancară", se arată într-un comunicat al ZF.

Ziarul Financiar va acorda şi un premiu special, "Juristul Anului", dedicat unui director de departament juridic din cadrul unei mari companii de stat sau private, care s-a remarcat pe parcursul anului 2011,pe aria sa de expertiză.

Nouă directori juridici, reprezentanţi ai mediului corporatist şi de stat, au acceptat invitaţia ZF de a urca pe scenă şi de a dezvălui şi înmâna premiile fiecărei categorii.

La eveniment sunt aşteptaţi să participe marile case de avocatură şi reprezentanţi ai mediului de business, avocaţi şi parteneri ai celor mai importante case de avocatură din România, preşedinţi şi directori ai companiilor de top, analişti, consultanţi, media.

În cadrul Galei Avocatilor va fi lansat şi Anuarul Caselor de Avocatură 2011, un instrument al domeniului care conţine grafice ale productivităţii şi profitabilităţii, statistici ce măsoară interacţiunile din cadrul acestui domeniu de afaceri, structurate pe productivitate, angajaţi, vârsta acestora şi, de asemenea, prezentarea firmelor de avocatură, a istoriei lor, a echipelor de avocaţi şi a domeniilor principale de expertiză, precum şi date privind marile contracte de consultanţă din 2011.

Ziarul Financiar este brand-ul de referinţă al pieţei de business româneşti. ZF îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO