Companii

Zsolt Gogolak, asociat al Multinvest, care a adus brandul Hampton by Hilton la Târgu-Mureş: „Estimăm pentru anul viitor un grad mediu de ocupare de 50% la hotel şi afaceri de 10 mil. lei“

Zsolt Gogolak, asociat şi manager al companiei Multinvest: Vrem să avem evenimente internaţionale pe sănătate, prevenţie, sport, avem conexiuni în aceste domenii. Susţinem sportul în rândul tinerilor.

Zsolt Gogolak, asociat şi manager al companiei Multinvest: Vrem să avem evenimente internaţionale pe sănătate, prevenţie, sport, avem conexiuni în aceste domenii. Susţinem sportul în rândul tinerilor.

Autor: Mirabela Tiron

16.11.2023, 00:07 69

♦ Familia Gogolák a adus brandul hotelier de patru stele la Târgu-Mureş pe un hotel cu 115 camere în urma unei investiţii de 11 milioane de euro.

Zsolt Gogolak, asociat şi manager al companiei Multinvest, care a adus brandul Hampton by Hilton la Târgu-Mureş, spune că hotelul a ajuns după primele trei luni de activitate la un grad de ocupare de 30-40%, dar pentru anul viitor estimează că unitatea va func­ţiona cu jumătate de camere ocupate în medie.

„Acum avem un grad mediu de ocupare de 30-40%, Târgu-Mureş este un centru medical, am avut conferinţe medicale. S-au cazat pe vară şi familii cu copii, avem camere cuplate.  Este un hotel nou, la început informaţia ajunge greu la oameni, trebuie să îi obişnuieşti mai întâi“, a spus pentru ZF Zsolt Gogolak, asociat şi manager al  Multinvest. Familia Gogolák, care deţine în judeţul Mureş un grup de firme ce activează în construcţii din anul 1994, a adus brandul Hampton by Hilton la Târgu-Mureş pe un hotel de patru stele cu 115 camere, ridicat în urma unei investiţii totale de 11 milioane de euro.

Investiţia în hotelul de patru stele a fost realizată de compania Multinvest Group (familia Gogolak), cofinanţată în proporţie de 35% de Fundaţia Pro Economica, cu ajutorul Programului de Dezvoltare Economică a Regiunii Transilvaniei. Construcţia clădirii de şase etaje şi cu o suprafaţă utilă de 5000 mp a început în aprilie 2021 şi a durat doi ani. Hotelul  are o suprafaţă utilă de 5000 de metri pătraţi şi pune la dispoziţie parcare subterană, bar, recepţie, lobby, restaurant şi o sală de conferinţe modernă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO