Constructii & Imobiliare

Antreprenorul Ovidiu Şandor, fondatorul Mulberry Development, inaugurează o nouă clădire în campusul British International School din Timişoara, după o investiţie de peste 6 mil. euro

Autor: Cristina Bellu

28.11.2023, 16:13 395

Ovidiu Şandor, fondatorul Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului imobiliar mixt ISHO, şi al fundaţiei Art Encounters, a inaugurat o nouă clădire în cadrul campusului British International School din Timişoara, care va extinde capacitatea totală a şcolii până la 924 de elevi.

Proiectul a presupus o investiţie de peste 6 milioane de euro, finanţare prin Banca Transilvania, ridicând totalul investiţiei în şcoală la peste 12 milioane de euro, potrivit oficialilor British International School.

“Noua clădire completează campusul existent, acolo unde se mai află o clădire din anii 1910, frumos renovată şi extinsă acum 4 ani, precum şi o sală de sport nou realizată acum 2 ani, un parc pentru pauzele elevilor, terenuri de joacă şi sport. Este cu siguranţă printre cele mai atractive, inovatoare şi bine echipate campusuri educaţionale din ţară”, spun reprezentanţii instituţiei.

Construcţia clădirii a fost realizată de Mulberry Development, având ca parteneri pe zona de arhitectură biroul Andreescu & Gaivoronschi şi pe zona de design interior studioul Morphoza.

„De la artă la ştiinţe, de la psihologie la informatică, de la sport la teatru, BIST oferă acum toată paleta de materii şi programe extracurriculare”, adaugă Ovidiu Şandor, Preşedinte al Consiliului British International School of Timişoara.

Înfiinţată în septembrie 2019 şi acreditată COBIS încă din primul an (Council of British International Schools), şcoala internaţională privată mixtă îşi va vedea prima promoţie de absolvenţi, cu examenele Bacalaureatului Internaţional, în iunie 2024.

Instituţia oferă o educaţie pe model britanic pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, având în prezent peste 600 de elevi şi peste 100 de angajaţi.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO