Constructii & Imobiliare

British Council semnează cu One United Properties pentru un spaţiu în clădirea de birouri One Cotroceni Park, unde va deschide în septembrie un centru de învaţare a limbii engleze

British Council semnează cu One United Properties pentru...

Autor: Cristina Bellu

11.07.2023, 09:47 1542

British Council, lider mondial în domeniul relaţiilor culturale, a semnat cu One United Properties, principalul investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din Bucureşti, pentru un spaţiu în clădirea de birouri One Cotroceni Park, unde urmează să deschidă în luna septembrie un nou centru de învăţare a limbii engleze.

Acesta este al doilea centru British Council care se deschide în Bucureşti de la începutul anului, potrivit oficialilor companiei de consultanţă imobiliară CBRE Romania, care a consiliat British Council în tranzacţia de închiriere.

“Adăugăm centre noi sediului nostru tradiţional din vecinătatea Pieţei Romane, extinzându-ne cu două locaţii suplimentare pentru a fi mai aproape de şi mai mulţi dintre cursanţii noştri. Bucureştiul creşte, iar deplasarea în oraş devine tot mai anevoioasă, astfel că dorim să ne facem cât mai accesibili oferind cursurile noastre în locaţii în care clienţii pot profita la maximum de timpul lor preţios”, spune Andrew Glass, Country Director al British Council Romania.

Noul centru de predare îşi va începe activitatea didactică din data de 18 septembrie şi va fi inaugurat cu un eveniment de tip Open Doors cu o durată de 5 zile în perioada 11 - 15 septembrie, în cadrul căruia British Council îşi va deschide porţile pentru toţi cei care doresc să participe la evenimentele de seară.

Cu peste 80 de ani de experienţă în furnizarea de educaţie şi calificări în limba engleză şi în promovarea oportunităţilor educaţionale şi a înţelegerii interculturale, British Council are peste 100 de milioane de cursanţi în întreaga lume în fiecare an.

În Bucureşti, compania a înregistrat peste 10.000 de cursanţi în ultimii doi ani şi îşi propune să se apropie cât mai mult de cursanţii săi, intrând în noi locaţii mai accesibile pentru aceştia. În acest sens, organizaţia a deschis un centru similar şi în nordul Bucureştiului, în zona "Piaţa Presei Libere".

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO