Constructii & Imobiliare

Gecsat Târnăveni aşteaptă afaceri de 4,6 mil. euro din materiale de construcţii

Gecsat Târnăveni aşteaptă afaceri de 4,6 mil. euro...

Autor: Laurentiu Cotu

01.10.2014, 00:05 300

Producătorul de materiale de construcţii şi izolaţii Gecsat din Târnăveni, judeţul Mureş, mizează în acest an pe o cifră de afaceri de aproximativ 20,7 mil. lei (peste 4,6 mil. euro), mai mult cu 2% faţă de anul trecut.

În primul semestru compania a avut o cifră de afaceri de aproape 10,3 mil. lei (2,3 mil. euro), în creştere cu 3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.  

„Piaţa internă a fost în scădere accentuată în al doilea trimestru din acest an, iar pentru  următoarele câteva luni estimăm o perioadă de creştere, datorită sezonalităţii specifice materialelor de construcţii, urmată de o nouă scădere odată cu venirea iernii. Principalii factori care ar putea influenţa pozitiv evoluţia pieţei ar fi reluarea programelor de reabilitare termică a clădirilor şi acordarea de facilităţi celor care cresc gradul de izolare al clădirilor rezidenţiale, cât şi publice“, a declarat pentru ZF Transilvania Cristian Mărginean, directorul general al Gecsat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO