Constructii & Imobiliare

Minivacanţa de Sf. Maria rotunjeşte veniturile proprietarilor din staţiunile de la munte: Gradul de ocupare în staţiunile de pe Valea Prahovei depăşeşte 80%

Minivacanţa de Sf. Maria rotunjeşte veniturile...

Autor: Departamentul Corespondenţi

01.08.2017, 12:28 90

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova arată că, în minivacanţa de 15 august, Prahova este una din destinaţiile preferate de români.

Astfel, în staţiunile Sinaia, Azuga şi Buşteni gradul de ocupare este de peste 80%, anumite unităţi de cazare fiind deja rezervate în totalitate.

Locuri de cazare mai pot fi găsite, însă, atât pe Valea Prahovei, cât şi în staţiuni precum Breaza sau Câmpina, unde gradul de ocupare este de peste 50%.

Tarifele pentru această perioadă pornesc de la 300 lei/persoană pentru patru nopţi de cazare la o pensiune de 4 stele şi ajung până la 1.000 lei/persoană pentru patru nopţi de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele.

”Astfel, Prahova rămâne o destinaţie de succes pentru românii care aleg să îşi petreacă aici vacanţele, înregistrându-se în prima jumătate a acestui an o creştere uşoara de peste 2% a turiştilor în judeţ”, susţine APTP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO