Constructii & Imobiliare

Noile birouri din Pipera: Bog’Art demolează depozitele Farmexim şi Octagon sapă la Hermes 2

Cea de-a doua clădire a proiectului Hermes Business Campus va avea o suprafaţă închiriabilă de 24.000 mp şi implică o investiţie de 30 de milioane de euro

Autor: Cristi Moga

09.10.2014, 00:08 1667

Toamna a debutat cu deschiderea a două şantiere de birouri lângă staţia de metrou Pipera, clădirile noi urmând a fi livrate în 2016.

Bog’Art, firma de construcţii a omului de afaceri Raul Doicescu, a început demolarea fostelor depozite din Pipera ale grupului Farmexim pentru a face loc unui nou proiect de birouri, în timp ce constructorul Octagon, controlat de doi oameni de afaceri greci, a început lucrările la cea de-a doua clădire a proiectului Hermes Business Campus situat peste drum.

Acestea sunt cele mai „proaspete“ proiecte de birouri demarate în zona de nord a Capitalei, unde în ultimii ani s-a conturat noul centru de afaceri al oraşului, dezvoltatorii fructificând terenurile mari disponibile şi mizând pe accesul angajaţilor prin intermediul liniei de metrou care străbate Capitala de la nord la sud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO