Constructii & Imobiliare

Tranzacţie: Americanii de la HP prelungesc cu cinci ani contractul de închiriere pentru 7.000 mp de spaţii de birouri în proiectul YUNITY Park deţinut de Genesis Property

Tranzacţie: Americanii de la HP prelungesc cu cinci ani...

Autor: Cristina Bellu

22.03.2024, 11:52 209

HP Inc. România, subsidiara locală a companiei americane cu acelaşi nume, unul dintre cei mai mari producători de computere, imprimante şi furnizori servicii de IT din lume, a semnat pentru prelungirea cu încă cinci ani a contractului de închiriere pentru cei 7.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri din YUNITY Park, proiect deţinut de Genesis Property.

„Continuăm colaborarea noastră solidă cu Genesis Property, împărtăşind o viziune care a redefinit YUNITY Park în ultimul an ca un element revigorant în peisajul spaţiilor de birouri din România”, spune Mugur Pantaia, Managing Director, HP Inc. România.

Anul acesta, YUNITY Park se pregăteşte să intre în ultima etapă a dezvoltării sale după ce, la sfârşitul lui 2023, Genesis Property a anunţat finalizarea celei de-a doua faze a proiectului, marcând o investiţie de 20 de milioane de euro în spaţii şi facilităţi, cât şi în sustenabilitatea campusului.

Tranzacţia face parte dintr-o serie de acorduri de închiriere pentru spaţii de birouri în cadrul campusurilor de afaceri YUNITY Park şi West Gate Business District, care fac parte din portofoliul Genesis Property.

În ultimele 12 luni, companii precum Garanti BBVA, Siemens şi Ericsson şi-au reînnoit angajamentele, ducând suprafaţa totală închiriată de Genesis Property la un total de peste 25.000 de metri pătraţi.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO