Constructii & Imobiliare

Unde se ridică cel mai mare resort de golf din România. În proiect s-au investit 60 de milioane de euro

Unde se ridică cel mai mare resort de golf din România....

Autor: Laura Buciu

09.04.2023, 19:02 1791

Cel mai mare resort de golf din România va fi în comuna Niculeşti din judeţul Dâmboviţa, după o investiţie de 60 de milioane de euro realizată de omul de afaceri turco român Metin Doğan. Va include cel mai mare teren de golf, un country club şi un ansamblu rezidenţial de 5 stele.

Metin Doğan investeşte peste 60 de milioane de euro în dezvoltarea National Golf & Country Club, cel mai mare resort de golf din România, iar prima etapă a proiectului va fi finalizată anul acesta.

National Golf & Country Club se doreşte a fi un reper pe plan internaţional pentru comunitatea jucătorilor de golf. Acesta se dezvoltă în comuna Niculeşti, judeţul Dâmboviţa, şi va include cel mai mare teren de golf din Bucureşti şi din împrejurimi, un country club şi un ansamblu rezidenţial de 5 stele, dar şi facilităţi exclusiviste, pliate pe stilul de viaţă al pasionaţilor de golf şi al oamenilor care caută opţiuni pentru a se retrage din aglomeraţia urbană. Suprafaţa resortului este de 72 de hectare.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO