Constructii & Imobiliare

WNS Global Services prelungeşte contractul de închiriere pentru 3.800 mp de spaţii office în proiectul de birouri West Gate Business District dezvoltat de Genesis Property

WNS Global Services prelungeşte contractul de...

Autor: Cristina Bellu

11.05.2023, 11:50 92

WNS Global Services, lider global în Business Process Management (BPM), prelungeşte contractul de închiriere pentru spaţiul de 3.800 de metri pătraţi ocupat în birourile din clădirea H5 aflată în complexul West Gate Business District, cel mai important parc de birouri din zona de vest a Bucureştiului.

WNS furnizează servicii de BPM către peste 400 de clienţi din 10 industrii. La nivel global, compania are 43.000 de angajaţi.

Amprenta companiei acoperă 16 ţări, inclusiv China, Costa Rica, India, Filipine, Polonia, România, Africa de Sud, Spania, Sri Lanka, Turcia, Regatul Unit şi Statele Unite.

„Un lider global în BPM, care şi-a crescut constant prezenţa pe piaţa românească, alege să îşi extindă contractul cu West Gate”, spune Ştefan Tudos, Vicepreşedinte, Genesis Property.

Proiectul West Gate Business District se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de 75.000 mp şi cuprinde cinci clădiri, fiecare dintre acestea cu o suprafaţă utilă de 15.000 mp, cu birouri clasa A, de calitate superioară şi spaţii auxiliare.

Toate clădirile din portofoliul Genesis Property sunt încadrate în cea mai ridicată clasă de eficienţă energetică – clasa A, au fost certificate BREEAM Very Good încă din 2013 şi sunt în procedură avansată de a obţine BREEAM Outstanding.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO