Eveniment

A murit preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma

Sursă foto: Facebook/Cătălin Toma

Autor: Andreea Tobias

17.02.2024, 14:07 94

„De mult timp nu am mai avut lacrimi în ochi de dimineaţă. Evit să mă exprim public despre necazuri, însă Cătălin Toma mi-a fost prieten tare bun, de ani si ani mulţi. Când niciunul dintre noi nu avem funcţii mari în politică. Pe 2 februarie eram cu el, lângă el la Focşani. Ştiu ca nu mă mai aude, dar îi mulţumesc că a fost vreme lungă prietenul meu”, a postat Alina Gorghiu pe Facebook.

Potrivit Vrancea24, Cătălin Toma era internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti, după ce s-a simţit rău în ultimele săptămâni.

Cătălin Toma avea 47 de ani. La alegerile trecute, l-a învins pe fostul preşedinte de Consiliu Judeţean, Marian Oprişan.

„Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru, Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă. Cătălin şi-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis Nicolae Ciucă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO