Eveniment

Adrian Sârbu: Lui Putin îi lipsea un Rasputin. L-a inventat, îl cheamă Prigojin

DE PUBLICAT/ Adrian Sârbu: Lui Putin îi lipsea un Rasputin. L-a inventat, îl cheamă Prigojin

Autor: Gabriela Antoniu

27.06.2023, 10:55 57

“Cred că lui Putin îi lipsea un Rasputin. L-a descoperit, îl cheamă Prigojin. E cert (…) că singurul câştigător al zilei de sâmbătă e Putin. (..)

Prigojin nu mai deranjează Rusia. Până vineri a deranjat. Şi unde e el plasat? Nu la Cannes sau la Antibes, unde stau, în general, oligarhii ruşi sau în Dubai. E plasat exact în Belarus de unde, (…) s-ar putea să apară un atac asupra Kievului. (…)

Ce a câştigat Putin?

Deci ăsta e un câştig pentru Putin. E vreun câştig pentru Ucraina? Nu. E vreun câştig pentru America? Nu. (…) Ce a câştigat Putin? A arătat pisica Occidentului. Nu mă vreţi pe mine? Vi-l dau pe Rasputin. Pune mâna pe butonul nuclear şi ăsta chiar apasă (…) Ce a mai câştigat Putin? L-a făcut pe dl. Biden să spună că nu e implicat (…)

Este o declaraţie ridicolă pentru dl. Biden. (…) America, aş fi vrut să fii implicată şi aş fi vrut să-mi spui sâmbătă aşa: “Hai, vedeţi-vă de treabă că e o cacealma de weekend (…) Sau e pe bune. Prin urmare, planetă pregăteşte-te pentru că un Prigojin, să-i zicem noul Rasputin, va avea acces la butoane nucleare”.

Pentru Putin nu există nicio limită

Ce urmează? “Domnule Biden, eu, Putin, fricosul, speriatul (…) ţi-am făcut surpriza asta de sâmbătă. Nu vrei spui a fost o cacealma, nu vrei spui nici n-a fost cacealma. Spui nu ne băgăm. Ok. Hai vedem ce faci dacă se întâmplă ceva cu un reactor de la centrala Zaporoje, o scurgere radioactivă mică”.

Pentru Putin nu există nicio limită (…) Trebuie să fim pregătiţi ca în fiecare zi să vină o surpriză neplăcută din Ucraina pentru toată lumea, poate mai puţin pentru ruşi.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO