Eveniment

Adrian Sârbu: Marcel Ciolacu confiscă populismul de la dreapta şi consacră “democrativa”

Adrian Sârbu:  Marcel Ciolacu confiscă populismul de la...

Autor: Gabriela Antoniu

22.06.2023, 14:23 158

“Domnia sa a început cu o glumă. De această glumă cu adaosul comercial toată lumea râde. Pentru că nu are niciun fel de putere, niciun fel de unealtă de a determina o plafonare a unui adaos comercial pentru simplul motiv că noi nu ştim care e adaosul commercial. Ce facem? Reglementăm aerul? Adaosul comercial e creat de piaţă.

Dl. Ciolacu are un obiectiv de politician. Domnia sa nu are un obiectiv de a atinge nişte ţinte economice de creştere, de schimbare în România (…) unde sunt foarte multe lucruri defecte.

Domnia sa are obiective, să se califice într-o cursă pentru preşedinţie (…)  Se concentrează pe preşedinţie şi între timp foloseşte tehnici de marketing (… )

Marcel Ciolacu confiscă populismul de la dreapta şi consacră “democrativa”. PNL a rămas şi fără şansa populismului. (…) După care tot dl. Ciolacu ne spune: domne, vom rămâne împreună cu PNL şi de aici înainte”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO