Eveniment

Agenţia de comunicare V+O, cu prezenţă în România, s-a asociat cu grupul de comunicaţii SEC Newgate într-o alianţă strategică

Agenţia de comunicare V+O, cu prezenţă în România,...

Autor: Valeriu Dănilă

01.02.2024, 19:33 81

Agenţia V+O Communication va deveni parte a unui important grup global de comunicaţii ca urmare a unui acord între V+O Group şi SEC Newgate, beneficiind astfel de o reţea cu o acoperire şi expertiză globale, care vor fi astfel disponibile clienţilor locali români, se arată în comuncatul de presă emis de V+O.

SEC Newgate va achiziţiona 70% din V+O Group pe o perioadă de cinci ani, în timp ce V+O îşi va păstra identitatea de marcă separată şi autonomia organizaţională. CEO-ul global al SEC Newgate, Fiorenzo Tagliabue, se va alătura Consiliului de Administraţie al Grupului V+O şi va consolida echipa de management existentă a tuturor companiilor V+O, sub conducerea lui Thomas Varvitsiotis şi a lui Yannis Olympios.

Comentând tranzacţia, fondatorii V+O, Thomas Varvitsiotis şi Yannis Olympios, au precizat într-o declaraţie comună: „După 22 de ani de creştere continuă, este timpul pentru următorul pas. Succesul V+O s-a bazat pe devotamentul faţă de clienţii noştri, un angajament puternic faţă de oamenii noştri şi un set de valori clare. Alianţa cu SEC Newgate va accelera creşterea, rămânând în acelaşi timp fideli acestor valori.”

La rândul său, directorul general al SEC Newgate, Fiorenzo Tagliabue, a declarat: „Le urăm bun-venit noilor noştri colegi de la V+O Group, alături de care vom lucra îndeaproape în următorii ani în toate zonele noastre geografice, începând din regiunea EMEA de Est, zona în care V+O îşi desfăşoară în mod tradiţional activitatea. Prezenţa puternică a Grupului V+O în regiune şi munca excelentă în domeniul comunicării corporative au fost de fapt foarte atractive şi coerente pentru afacerea noastră şi vedem deja o serie de sinergii”.

Loredana Visa, CEO V+O Communication în România, a declarat: „Este un pas important pentru grupul nostru şi o mare oportunitate pentru dezvoltarea afacerii noastre în România. Aşteptăm cu nerăbdare să integrăm expertiza internaţională în serviciile noastre locale, în beneficiul clienţilor noştri, precum şi să deservim clienţii noii alianţe strategice cu prezenţă în România sau în zona noastră de expertiză”.

Acordul va oferi Grupului V+O o dimensiune, putere şi expertiză mai mari, aducând multe beneficii suplimentare şi unice clienţilor şi angajaţilor săi. V+O va acoperi noi industrii, pieţe şi zone geografice.

 

Despre SEC Newgate Group

SEC Newgate este un grup global de comunicare strategică şi consultanţă, bazat pe informaţii şi cercetare, cu sediul în Milano, Italia. Funcţionează ca liant între afaceri, comunităţi, politică, pieţe şi mass-media pentru a oferi rezultate pozitive pentru clienţi şi comunităţi într-o lume conectată, în care companiile au nevoie din ce în ce mai mult de parteneri de comunicare cu rădăcini locale puternice, acoperire globală şi spirit antreprenorial adevăra, condus de oameni talentaţi.

Echipa SEC Newgate operează pe cinci continente, ajutând clienţii să-şi demonstreze în mod clar scopul şi valoarea, oferind consiliere şi asistenţă non-stop, implementând campanii la nivel local, naţional şi internaţional.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul web al Grupului:  www.secnewgate.com.

Urmăriţi SEC Newgate pe LinkedIn / Twitter / Instagram

 

Despre V+O Group

V+O este lider de piaţă în sud-estul Europei şi una dintre cele mai mari agenţii independente de comunicaţii strategice din regiunea EMEA.

Un partener de încredere şi o agenţie de referinţă pentru peste 250 de companii din regiune. Oferă servicii de comunicaţii în toate disciplinele, de la afaceri publice şi consultanţă până la implicarea investitorilor şi programe de sustenabilitate. Puterea sa constă în cei 180 de profesionişti cu experienţă şi în integrarea perspectivelor, gândirii analitice şi măsurătorilor sociale.

V+O este dedicat diversităţii în gândire, perspectivă şi fundal.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul web al Grupului:  www.vando.gr/

Urmăriţi V+O pe LinkedIn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO