Eveniment

Alice Gheorghiu, CFO, Trencadis: Pentru mine, programul de Executive MBA a fost un catalizator în evoluţia mea profesională ca CFO

Alice Gheorghiu, CFO, Trencadis: EMBA mi-a deschis orizontul şi mi-a permis să mă dezvolt ca lider şi să iau decizii informate pentru a conduce compania către succes pe termen lung.

Alice Gheorghiu, CFO, Trencadis: EMBA mi-a deschis orizontul şi mi-a permis să mă dezvolt ca lider şi să iau decizii informate pentru a conduce compania către succes pe termen lung.

Autor: Ramona Cornea

04.10.2023, 16:15 277

„La EMBA am învăţat să transform provocările în oportunităţi, să identific cu uşurinţă soluţii la orice provocare. Am înţeles că echipa este cheia succesului şi că echipa trebuie motivată corespunzător pentru a obţine performanţe înalte.”

Un program de executive MBA poate fi catalizator în evoluţia profesională a absolvenţilor, susţine Alice Gheorghiu, chief financial officer al Trencadis, ompanie de tehnologie specializată în dezvoltarea şi implementarea de soluţii software complexe pentru sectorul guvernamental şi cel de business.

„În ansamblu, EMBA-ul a fost pentru mine un catalizator în evoluţia mea profesională ca CFO, iar cumulul de cunoştinţe, expe­rienţă şi abilităţi îmi este platforma ce mă susţine in a contribui la creşterea succesului companiei. (...) La EMBA am învăţat să transform provocările în oportunităţi, să identific cu uşurinţă soluţii la orice provocare. Am înţeles că echipa este cheia succesului şi că echipa trebuie motivată corespunzător pentru a obţine performanţe înalte”, a spus ea pentru ZF.  

Alice Gheorghiu este absol­ventă a programului Exe­cutive MBA al şcolii de business ASE­BUSS, generaţia 2021. Ea spune că programul de EMBA a venit pentru ea în primul rând cu o schim­bare majoră de mentalitate, iar apoi cu o repoziţionare profesională.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO