Eveniment

Andrei Stănescu, noul director general interimar al Poştei Române

Andrei Stănescu

Andrei Stănescu

Autor: Mediafax, Iulian Anghel

05.01.2017, 19:56 354

Andrei Stănescu, directorul Direcţiei Juridice, Control şi Resurse Umane din cadrul Poştei Române, a fost desemnat să exercite atribuţiile curente ale directorului general, în urma demisiei lui Alexandru Petrescu, actualul ministru al economiei, a anunţat com­pania.

Potrivit hotărârii Consi­liului de Administraţie, An­drei Stănescu va exercita atribuţiile curente ale di-rectorului general până la numirea de către Consiliul de Administraţie a unui nou director. „Menţionăm faptul că, în conformitate cu prevederile art.35 alin.4 din O.U.G. nr.109/201 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, astfel cum aceasta a fost modificată prin Legea nr.111/2016, «Directorii, indiferent dacă sunt selectaţi din cadrul Consiliului de Admi­nistraţie sau din afara acestuia, sunt numiţi de Consiliul de Administraţie, la re­comandarea comitetului de nominalizare, în urma unei proceduri de selecţie pentru poziţia respectivă ...»“, precizează Poşta Română.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO